LCD - LED TV Arızaları

Lcd Tv Lerimiz besleme,  Anakart, ticon, İnverter. ve panelden. oluşurlar  genellikle arıza yapan kart kesinlikle besleme kartıdır, sebebi  ise dairedeki yada çevredeki elektriksel voltaj dalgalanmalarından kaynaklanmaktadır. Cihazda hiç stanby ışığı yanmıyor sanki elektrik fişi takılı değilmiş gibi davranıyorsa anlamalısınızki besleme kartı arıza yapmıştır.

 

Stanby ışığı yanıyor ama cihaz tetiklenmiyor yani kumandayla açmak istediğinizde tepki vermiyor yada cihaz üzerindeki butonlardanda tepki alamıyorsanız  mainbord dediğimiz yani anakartta arıza olabilir bu arızayı besleme katındanda yapabilir ama anakartolmasıda muhtemeldir.

Cihaza elektrig giriyor kumanda ile çalıştırmak istediğinizde, cihaz çalışıyor ama anlık görüntü gelip gidiyor ise bu arızada inverter dediğimiz yani aydınlatma görevini yapan kart arızalı olabilir bu durumlarda kullanıcının pek yapabilecegi bir şey yok bizlerle, iletişime geçerek evinize kadar gelip cihazı evden alıp 1 günde cihazı çalışır hale getirip teslim ediyoruz.

LedTvlerimizLcdlere göre farklıdırlar ledtvlerdeinverter dediğimiz kart bulunmamakta. Besleme .anakart .ticon .ve panelden oluşurlar. Besleme arızaları tabikiLedTvlerimizdede görülmekte aynı şekilde mainbordarızalarıda sıklıkla görülmekte besleme olsun anakart arızası olsun üzerindeki eleman neyse orjinali değiştirilip, testleri yapılıp cihazı müşterilerimize tertemiz şekilde teslim etmekteyiz.

LCD LED TV PANELİ  KIRILMADIKCA TAMİRİDE MÜMKÜNDÜR. PANEL DEDİGİMİZ ŞEY TELEVİZYONUN EKRANIDIR.

TOP